top of page

ONZE TARIEVEN GLASHELDER OP EEN RIJ

GOED OM WETEN

Herstel loont vaak de moeite

U vraagt zich misschien af of het de moeite loont om uw toestel te laten herstellen wanneer er een defect opduikt. Vaak is dat zeker het geval. Daarom zetten we graag onze tarieven even op een rij. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijke herstellingskosten afhankelijk van het probleem. Goed om te weten: u krijgt drie maanden garantie op onze herstellingen.

 • Vrijstaande wasmachine, wasdroger en vaatwasser
  De diagnose van het probleem kost u 58 euro, ongeacht hoelang we hiervoor tijd nodig hebben en inclusief 20 minuten montagetijd. Daarbij moet u ook de kosten van het materiaal rekenen dat we nodig hebben om het probleem te verhelpen.
 • Inbouwvaatwasser
  Moeten we een vaatwasser in- en uitbouwen? Dan rekenen we hiervoor extra kosten aan. Het bedrag hiervoor hangt af van de tijdsduur van deze werkzaamheden.
 • Ovens, magnetrons en kookplaten
  De diagnose van het probleem kost u 58 euro, ongeacht hoelang we hiervoor nodig hebben en inclusief 20 minuten montagetijd. Daarbij moet u ook de kosten van het materiaal rekenen dat we nodig hebben om het probleem te verhelpen.
 • Standaard uurtarief
  Ons uurtarief buiten de servicekosten bedraagt 40 euro per uur inclusief btw. Goed om te weten: tijdens ons bezoek geven we u een duidelijke prijsinschatting van de eventuele extra montagetijd.
Vaatwasser reparatie

Wilt u weten hoeveel de herstelling van uw witgoed of robotmaaier van Husqvarna u zal kosten?

Neem dan zeker contact met ons op voor een zo accuraat mogelijke prijsindicatie. We helpen u graag verder, zodat u een zo goed mogelijk beeld krijgt van de herstellingskosten.

bottom of page