top of page

UW EXPERT IN HERSTELLINGEN VAN WITGOED EN ROBOTMAAIERS

Camionette

STORINGEN

Meld uw probleem 24/7 via ons storingsformulier

Niets zo lastig als een huishoudtoestel dat dienst weigert. Of wat doet u wanneer uw robotmaaier van Husqvarna het opeens begeeft? Dan hebt u nood aan een ervaren hersteller die uw probleem snel en efficiënt oplost. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij Kees Heijnen Witgoed in Roosendaal. U kunt uw probleem op elk moment melden, ook buiten onze werkuren. Daarvoor vult u simpelweg onderstaand storingsformulier in. Bezorg ons alvast zoveel mogelijk gegevens over het probleem en dan nemen we snel contact met u op voor een vlotte diagnose en oplossing.

CONTACTEER ONS

Bezorg ons alvast zoveel mogelijk gegevens over het probleem en dan nemen we snel contact met u op voor een vlotte diagnose en oplossing.

MELD UW PROBLEEM
storing

Uw erkende hersteller van witgoed en robotmaaiers van Husqvarna

Bij Kees Heijnen Witgoed in Roosendaal doen we ons uiterste best om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Geef ons alvast zoveel mogelijk gegevens door over de storing via het storingsformulier. Zo krijgen we al een eerste beeld van het mogelijke probleem en kunnen we alle regelingen treffen om u zo snel mogelijk te komen helpen.

Grasmaaier

Meer weten over de mogelijkheden voor herstelling van uw witgoed of robotmaaier van Husqvarna?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page